Haglebu Turistheim har sju hytter til utleie. Hyttene ligger i nær tilknytning til flott turterreng og Haglebuvannet, med både bade- og fiskemuligheter.

Det er tre typer hytter. De rimeligste utgavene har kokemuligheter og sengeplasser. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier hytte uten toalett og dusj. Sanitæranlegget ble pusset opp for få år siden. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

De største hyttene har sengeplass til seks personer. Her har man to soverom, kjøkkenkrok, bad og fellesareal med spiseplass og sofakrok. Soverommene har køyesenger der det er dobbeltseng nede og enkeltseng oppe. Du vil finne dyner og puter i hyttene til Haglebu Turistheim. Kjøkkenkroken har oppvaskmaskin, kjøl og frys, microbølgeovn, komfyr og ellers normalt utstyrt med servise, kjeler og panner. Det er en stor, koselig spiseplass med plass til åtte personer. Badet på de største hyttene har dusj, vask og toalett. Det er varmekabler i gulvet.

Booke hytte

Kontakt oss for priser og bestilling av hytter enten på e-post (post@haglebuturistheim.no) eller på tlf. 32 71 33 10. Når du reserverer hytte, må du betale inn et depositum. Dersom du avbestiller hytta seinere enn tre dager før ankomst, blir du belastet for leiebeløpet.

Under kan du lese mer om de forskjellige hyttene og se bilder.

Informasjon og bilder av hyttene

Under finner du informasjon og bilder av utleiehyttene våre.

Haglebu i vinterdrakt.
To soverom med en familiekøye på hvert soverom.. Åpen løsning mellom stue og kjøkkenkrok. Stua har sofa, bord og tv. Spiseplass mellom stue og kjøkken med plass til 4. Kjøkkenkroken er utstyrt med kombiskap (kjøl og frys), oppvaskmaskin, komfyr,  mikrobølgeovn og kaffetrakter. Badet har toalett, dusj og vask. 
Passer best til 2-4 personer.

To soverom med til sammen seks sengeplasser. Åpen løsning mellom stue og kjøkkenkrok. Stua har sofa, bord og tv. Spiseplass mellom stue og kjøkken med plass til seks. Kjøkkenkroken er utstyrt med kombiskap (kjøl og frys), oppvaskmaskin, komfyr,  mikrobølgeovn og kaffetrakter. Badet har toalett, dusj og vask. 
Passer best til 4-6 personer.

To soverom med en familiekøye på hvert soverom.  Åpen løsning mellom stue og kjøkkenkrok. Stua har sofa, bord og tv. Spiseplass mellom stue og kjøkken med plass til 4. Kjøkkenkroken er utstyrt med kombiskap (kjøl og frys), oppvaskmaskin, komfyr,  mikrobølgeovn og kaffetrakter. Badet har toalett, dusj og vask.
Passer best til 2-4 personer.

 

To soverom med til sammen seks sengeplasser. Åpen løsning mellom stue og kjøkkenkrok. Stua har sofa, bord og tv. Spiseplass mellom stue og kjøkken med plass til seks. Kjøkkenkroken er utstyrt med kombiskap (kjøl og frys), oppvaskmaskin, komfyr,  mikrobølgeovn og kaffetrakter. Badet har toalett, dusj og vask. 
Passer best til 4-6 personer.
Enkelt utstyrt hytte med ett soverom, kokeplate, kjøleskap og spiseplass. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier denne typen hytte uten toalett og dusj. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

Enkelt utstyrt hytte med ett soverom, kokeplate, kjøleskap og spiseplass. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier denne typen hytte uten toalett og dusj.. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

Hytte med kokemuligheter i kjøkkenkrok, tv, sofa med stol og bord, soverom. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier denne typen hytte uten toalett og dusj. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

Hytte_7_3Hytte_7_1Hytte_7_2

Camping

Haglebu Turistheim har campingplass med plass til 70 vogner. De fleste av våre gjester på campingplassen har helårsplass, men vi har også noen ledige drop-in-plasser. Vi har sanitæranlegg med dusj, toalett og oppvaskbenk. Det er tilgang til vaskemaskin og tørketrommel med myntinnkast. Disse kan også hyttegjestene benytte seg av. Campingen på Haglebu Turistheim startet så smått på slutten av 70-tallet, og har siden den gang blitt et populært sted, både sommer og vinter.

Her kan du komme med campingvogn og bli et eller flere døgn. Du har også mulighet for å leie helårsplass. Ved leie av helårsplass, setter vi gjerne på strømmen i din campingvogn slik at den er varm når du kommer til campingen på Haglebu Turistheim.

Vertskapet på Haglebu Turistheim sørger for at det er i orden på campingplassen. På vinteren brøytes det så veiene er åpne. Vi er lett tilgjengelige for våre gjester om det skulle være noe, og ser på oss sjøl som et lite “servicesenter” som kan skaffe alt fra startkabler til verktøy.

Ring oss eller send oss en epost dersom du ønsker helårsplass!