Haglebu i vinterdrakt.

About the author : turistheimen-haglebu

Haglebu Turistheim har sju hytter til utleie. Hyttene ligger i nær tilknytning til flott turterreng og Haglebuvannet, med både bade- og fiskemuligheter.

Det er tre typer hytter. De rimeligste utgavene har kokemuligheter og sengeplasser. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier hytte uten toalett og dusj. Sanitæranlegget ble pusset opp for få år siden. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

De største hyttene har sengeplass til seks personer. Her har man to soverom, kjøkkenkrok, bad og fellesareal med spiseplass og sofakrok. Soverommene har køyesenger der det er dobbeltseng nede og enkeltseng oppe. Du vil finne dyner og puter i hyttene til Haglebu Turistheim. Kjøkkenkroken har oppvaskmaskin, kjøl og frys, microbølgeovn, komfyr og ellers normalt utstyrt med servise, kjeler og panner. Det er en stor, koselig spiseplass med plass til åtte personer. Badet på de største hyttene har dusj, vask og toalett. Det er varmekabler i gulvet.

Booke hytte

Kontakt oss for priser og bestilling av hytter enten på e-post (post@haglebuturistheim.no) eller på tlf. 32 71 33 10. Når du reserverer hytte, må du betale inn et depositum. Dersom du avbestiller hytta seinere enn tre dager før ankomst, blir du belastet for leiebeløpet.

Under kan du lese mer om de forskjellige hyttene og se bilder.

Hytte nr. 3

Denne hytta har to soverom med til sammen seks sengeplasser. Hytta har åpen løsning mellom stue og kjøkkenkrok. I stua er det sofa, bord og tv. Kjøkkenkroken er utstyrt med mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin. Det er en fin spiseplass i tilknytning til kjøkkenkroken. Badet har toalett, dusj og vask.

Hytte3_5

Hytte3_4 Hytte3_3

Hytte3_2

Hytte3_1

Hytte nr. 4

Hytta er nylig pusset opp og fremstår som moderne og koselig. To soverom med til sammen seks sengeplasser. Åpen løsning mellom stue og kjøkkenkrok. Stua har sofa, bord og tv. Spiseplass mellom stue og kjøkken med plass til seks. Kjøkkenkroken er utstyrt med kombiskap (kjøl og frys), oppvaskmaskin, komfyr,  mikrobølgeovn og kaffetrakter. Badet har toalett, dusj og vask.

Hytte_4_2

Hytte_4_3 Hytte_4_4

Hytte-nr-4

soveromEn800

Hytte nr. 5

Enkelt utstyrt hytte med ett soverom, kokeplate, kjøleskap og spiseplass. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier denne typen hytte uten toalett og dusj. Sanitæranlegget ble pusset opp for få år siden. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

Hytte_5_1

Hytte_5_2

Hytte nr. 6

Enkelt utstyrt hytte med ett soverom, kokeplate, kjøleskap og spiseplass. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier denne typen hytte uten toalett og dusj. Sanitæranlegget ble pusset opp for få år siden. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

Hytte_6_1

Hytte_6_2 Hytte_6_3

Hytte nr. 7

Hytte med kokemuligheter i kjøkkenkrok, tv, sofa med stol og bord, soverom. Sanitæranlegget til campingplassen er tilgjengelig for de som leier denne typen hytte uten toalett og dusj. Sanitæranlegget ble pusset opp for få år siden. Det er separate dusjer og toaletter for menn og damer. I tillegg finner du en god oppvaskbenk i anlegget.

Hytte_7_1

Hytte_7_2 Hytte_7_3

Hytte_7_4

Noen bilder fra Haglebu

brennatten brennatten4 camping2

fra storli

hoestfarger

hytter turistheimen